Сестри Кіченок програли у чвертьфіналі Олімпіади 2024

Кіченок були єдиною українською парою, яка вийшла у чвертьфінал жіночого турніру Олімпіади 2024
Фото: ЕРА (ілюстративне)

Українські тенісистки Людмила й Надія Кіченок поступилися іспанському дуету Крістіни Букші й Сари Соррібес Тормо у чвертьфіналі тенісного турніру в парному розряді на Олімпійських іграх 2024. Про це повідомляють на сайті Ігор.

Рахунок матчу – 6:3, 2:6, 12:10.

Скріншот: olympics.com

Матч тривав одну годину 43 хвилини, зазначає видання "Чемпіон".

Суперниці обмінялися перемогами в сетах, тож долю протистояння визначили на тай-брейку. Українки програвали на початку вирішальної партії з рахунком 1:3, після чого змогли взяти шість очок підряд. Однак зробили п'ять помилок поспіль і вивели іспанок уперед. Сестри змогли відіграти три матч-боли, проте в підсумку програли поєдинок.

"Великий теніс України" зазначає, що це був другий поспіль чвертьфінал для сестер Кіченок на Олімпійських іграх. Три роки тому вони дійшли до цієї стадії на змаганнях у Токіо.

Контекст:

У матчі 1/8 фіналу сестри Кіченок здолали американок Деніель Коллінз і Дезері Кравчик, а в 1/16 перемогли китаянок Чжан Шуай і Чжен Сайсай.

Сестри Кіченок – єдина українська пара, яка вийшла у чвертьфінал жіночого турніру Олімпіади 2024. 30 липня Марта Костюк і Даяна Ястремська знялися зі змагань.