"Сказав, що переговорів із клубами не має". Телеведучий "Футбол 1" розповів про розмову із Шевченком

Шевченко оголосив про закінчення строку дії договору
Фото: Andriy Shevchenko / Facebook
Андрій Шевченко, який п'ять років керував національною збірною України з футболу і оголосив 1 серпня про завершення контракту, підтвердив намір попрацювати клубним тренером. Про це в ефірі телеканала "Футбол 1" заявив його телеведучий Олександр Денисов.

"Сьогодні я розмовляв із Андрієм, і він сказав, що на цей момент не має переговорів із будь-яким клубом, але він ще раз підтвердив, що насправді має бажання в майбутньому спробувати себе на клубному рівні", – сказав він.

Денисов стверджує, що Шевченко пообіцяв прилетіти до Києва "після 11 серпня" і в ефірі програми "Великий футбол" відповісти на запитання.

Контекст:

Шевченка було призначено головним тренером збірної України з футболу в липні 2016 року. Його одноголосним рішенням обрав виконком футбольної федерації.

Раніше на Євро 2016 він входив у тренерський штаб української команди, допомагаючи Михайлові Фоменку.

Під керівництвом тренера Шевченка збірна України вперше в історії дійшла до чвертьфіналу чемпіонату Європи з футболу. На Євро 2020 на 1/4 фіналу турніру національна команда поступилася збірній Англії (0:4).

Коментуючи ймовірність своєї відставки після поразки від збірної Англії Шевченко говорив 4 липня на пресконференції, що після звіту за виконану роботу ухвалюватиме рішення щодо майбутнього.

"Зараз закінчився чемпіонат для нас. Ми прилетимо до Києва, підіб’ємо підсумки, відзвітуємо про виконану роботу. І вже як федерація (Українська асоціація футболу. – "ГОРДОН") має ухвалювати рішення, так і я. На це є час, ніхто нікуди не поспішає. Ми маємо відзвітувати про турнір, який ми провели", – підкреслював Шевченко.