"Строк відновлення – приблизно шість місяців". Стали відомі результати МРТ-обстеження Бєсєдіна

Зараз проводять консультації з травматологами й хірургами щодо тактики лікування Бєсєдіна
Фото: ЕРА

Нападнику збірної України Артемові Бєсєдіну, який дістав травму в матчі 1/8 фіналу Євро 2020 проти Швеції, провели МРТ-обстеження. Про це заявив головний лікар київського "Динамо" Андрій Шморгун, повідомляє пресслужба столичного клубу.

"На знімках МРТ у нього є часткове пошкодження задньої хрестоподібної зв'язки, часткове пошкодження внутрішньої та зовнішньої бічної зв'язок, а також перелом виростків стегнової кістки без зміщення", – сказав Шморгун.

За його словами, від удару в Бєсєдіна сталася гіперекстензія (перезгинання) в колінному суглобі, яка призвела до значної травми.

Зараз проводять консультації з травматологами й хірургами щодо тактики лікування. За попередніми даними, це буде консервативне лікування.

Як уточнив лікар, строк відновлення футболіста становитиме приблизно шість місяців.

Контекст:

29 червня в 1/8 фіналу Євро 2020 збірна України перемогла команду Швеції з рахунком 2:1 і вийшла у чвертьфінал турніру. 3 липня в Римі (Італія) команда тренера Андрія Шевченка зіграє проти збірної Англії. Матч відбудеться о 22.00 на стадіоні "Олімпіко".

Бєсєдін дістав травму під час першого екстратайму. Маркус Даніельсон у підкаті вдарив йому в коліно, і рефері після перегляду повтору вирішив показати червону картку шведові. Український футболіст гру продовжити не зміг, замість нього вийшов Віктор Циганков.

Асистент головного тренера збірної України Олександр Шовковський заявив, що Бєсєдін більше не зіграє на Євро 2020.