240 поранених окупантів і 20 одиниць знищеної військової техніки. Генштаб ЗСУ розповів про удари по складах противника в Запорізькій області

ЗСУ атакували позиції окупантів у Запорізькій області
Фото: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine / Facebook

Українські військові 7 грудня завдали ударів по складах російських окупантів у Запорізькій області. Про це 9 грудня у Facebook повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

"Противник продовжує зазнавати втрат. 7 грудня поточного року в результаті вогневого ураження районів зосередження окупантів у районах міст Бердянськ, Токмак, Мелітополь, Енергодар, Дніпрорудне, Пологи та Василівка Запорізької області втрати ворога склали приблизно 240 осіб пораненими", – ідеться в повідомленні.

За даними Генштабу, знищено три склади боєприпасів і орієнтовно 20 одиниць військової техніки різних типів.

"Розгорнутий на базі Токмацького протитуберкульозного диспансеру шпиталь повністю заповнений пораненими військовослужбовцями російських окупаційних військ", – зазначили в Генштабі.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Після повномасштабного нападу на Україну 24 лютого російські війська захопили частину Запорізької області. Обласний центр росіяни захопити не змогли, але регулярно обстрілюють його та інші міста регіону.

1 грудня Генштаб ЗСУ повідомляв, що в Запорізькій області окупанти відводять частину підрозділів далі від лінії зіткнення, а також вивозять награбоване майно.