Боєць ЗСУ розповів, як переданий за сприяння Favbet Foundation пікап допоміг евакуювати поранених із передової

Машина бере участь у бойових діях на бахмутському напрямку
Фото: unian.net
Позашляховик Nissan, який на передову доправили за сприяння Favbet Foundation, допоміг евакуювати поранених із поля бою, розповів військовослужбовець із позивним Рудий.

Він зазначив, що машина бере участь у бойових діях на бахмутському напрямку, а також доправляє матеріали для будівництва бліндажів і опорних пунктів.

"Автомобіль 4х4 – у наших умовах це те, що потрібно. Під час чергового завдання танки не змогли підтримати бійців, бо дощ, болото й темрява, хлопців накривали касетними снарядами, але завдяки двом мостам і незважаючи ні на що вдалося всіх вивезти з-під зони обстрілу. У хлопців тепер новий день народження", – розповів військовослужбовець.

Його підрозділ навесні брав участь у визволенні Бучанського району Київської області, потім його перевели в район Бахмута.

Фото: unian.net

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Група компаній Favbet передала на потреби ЗСУ понад 6,5 тонни палива, надала допомогу для закупівлі трьох машин швидкої допомоги для миколаївських медиків і восьми автомобілів, два з яких броньовані. Загалом компанія та фонд надали допомогу ЗСУ на суму понад 30 млн грн, пише УНІАН.

Favbet Foundation благодійний фонд, який 2020 року заснувала компанія Favbet. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров'я та спортивного розвитку, нині 95% проєктів орієнтовані на допомогу країні та армії.