Кількість жертв удару по Кривому Рогу зросла. Під завалами виявили тіло півторарічного хлопчика

Рятувальники вночі виявили тіло загиблого малюка під час розбирання завалів
Фото: Валентин Резніченко / Дніпропетровська ОДА (ОВА) / Telegram
Жертвами ракетного удару російських окупаційних військ по житловому будинку у Кривому Розі Дніпропетровської області стало четверо осіб, зокрема маленька дитина. Про це голова Дніпропетровської обласної державної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив у Telegram.

"Про таке важко писати… У Кривому Розі після опівночі рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого російською ракетою будинку тіло півторарічного хлопчика. П'ятничний удар по місту забрав чотири життя. Росіяни вбили 64-річну жінку і молоду родину з маленьким сином. 13 людей поранено. Серед них четверо дітей", – повідомив він.

Голова міської військової адміністрації Олександр Вілкул інформував про загибель сімейної пари у цьому будинку вчора ввечері, він розповідав, що чоловіку та дружині було по 30 років, і повідомляв, що їхнього маленького сина й далі шукають.

Контекст:

Вибухи у Кривому Розі чули приблизно о 9.00 під час масованої атаки РФ по Україні. Потім стало відомо про прильоти, ще пізніше – що удару зазнав житловий будинок і внаслідок атаки загинуло двоє людей, ще п'ятеро (зокрема двоє дітей) дістали поранення.

Пізніше стало відомо, що кількість поранених зросла до 13, а загиблих – до трьох. Унаслідок удару в будинку зруйновано один із п'яти під'їздів.