Голова патрульної поліції: Росія вже дає задню і думає про переговори

Жуков: Кажуть, росіяни стріляють лише по військових. А я хочу сказати: якого хера вони взагалі стріляють у чужу країну?
Фото: Євгеній Жуков / Facebook

Весь світ об'єднується проти Росії, і це змушує її змінювати свою позицію. Таку думку в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону висловив "кіборг", начальник департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков.

"Правда на нашому боці – і ми маємо боротися до нашої перемоги, до кінця. І весь світ це розуміє. І Росія вже зараз дає задню. І всі вже починають: "Давайте щось робити, думати про перемовини". А поки що боремося і знищуємо російського ворога, який прийшов на нашу землю", – сказав Жуков.

Він наголосив, що ніхто не має права втручатися у внутрішні справи України.

"Хочу зауважити: певну зараз здіймають хвилю в соціальних мережах: "От росіяни ж не стріляють по цивільних – вони стріляють тільки по військових". А я хочу сказати: якого хера взагалі стріляють у чужу країну? Не український солдат бігає десь у Грозному, Махачкалі, Ростові чи Москві, ґвалтує там жінок, убиває дітей, забирає майно, краде пшеницю комбайни тощо. А російський солдат бігає по Україні й займається ось такою справою: мародерством, убивством, тероризмом", – заявив Жуков.

Голова патрульної поліції "кіборг" Маршал: 2014 року, коли ми знищували ворога і на трупах було золото, хтось сказав: "Командире, "рижуху" беремо?" Я кажу: "Якщо ще раз хтось мені поставить таке запитання, я застрелю і спишу на бойову втрату". Повний текст інтерв'ю

Відео: В гостях у Гордона / YouTube

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

24 лютого цього року президент РВ Володимир Путін оголосив про вторгнення російських військ до України. Він сподівався захопити Київ за кілька днів, але прорахувався – війна триває шостий місяць.

За даними Генерального штабу ЗСУ, після 24 лютого Росія втратила в Україні понад 41 тис. військовослужбовців.