На Донбасі дістало поранення троє українських військових

За даними розвідки, 14 лютого двох бойовиків знищено, чотирьох – поранено
Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation / Facebook

Бойовики на Донбасі 14 лютого вісім разів відкривали вогонь із забороненого Мінськими домовленостями озброєння, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

14 лютого проросійські бойовики на Донбасі 12 разів порушили режим припинення вогню, троє українських військовослужбовців дістали поранення. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

Представники незаконних збройних формувань вісім разів відкривали вогонь із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

У смузі дій оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики вели обстріл українських позицій у районі населених пунктів Піски, Опитне, Верхньоторецьке, Авдіївка, Павлопіль, Мар'їнка.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" – у районі Новолуганського, Кримського, хутора Вільний, Зайцевого.

За даними розвідки, 14 лютого двох бойовиків знищено, чотирьох – поранено.

У квітні 2014 року на сході України почався збройний конфлікт. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України і проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.

У зоні конфлікту періодично оголошують перемир'я. Українська сторона заявляє, що бойовики регулярно їх порушують.