Ніконов: 90% населення ЛДНР кинули як гарматне м'ясо перед російськими військами. Ось так ви потрібні Росії

Ніконов: Жителі "ЛДНР" для росіян ніхто, сміття
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com
Якби люди в окупованих районах Донецької та Луганської областей знайшли в собі сили скинути російських "керівників", їм не довелося б зараз помирати за "русский мир". Таку думку в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловив бізнесмен, засновник будівельної компанії KAN Development Ігор Ніконов.

"Узяти Донецьку та Луганську області – лише одну третину території завоювала російська армія 2014 року. Дві третини території були українськими. Ніхто там нікого не вбивав, жодних нацистів там не було, люди жили в абсолютно нормальному режимі. Ніхто з них не знущався", – наголосив Ніконов.

За його словами, життя жителів окупованих територій не має жодної цінності для Росії.

"Яка кількість бізнесменів із захоплених територій виїхала в Україну? Понад 90%. Усі розсудливі люди. Що сталося в окупованих територіях? Половина бізнесменів, що залишилися, як вони кажуть, зайшли "на підвал" і переписали своє майно на бандитів. І ось він, "русский мир", сьогодні: 90% чоловічого населення, включно зі студентами, представниками донецької філармонії, було скеровано на фронт як гарматне м'ясо попереду російських військ. От ставлення, панове з "ЛДНР", до вас із боку "русского мира". Ось так ви потрібні Росії. Ви ніхто для них. Ви сміття, яке вони використовують в особистих цілях і кажуть, що вони нібито за вас воюють. Якби знайшли мужність і скинули цих "керівників", за пів року була б на Донбасі тиша й благодать", – сказав Ніконов.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюють)

Відео: Алеся Бацман / YouTube