Під завалами школи в Миколаївці Донецької області знайшли загиблу жінку

Рятувальники розібрали 50 тонн зруйнованої будівлі
Фото: Головне управління ДСНС України в Донецькій області / Facebook
Співробітники Держслужби України з надзвичайних ситуацій витягли тіло жінки з-під завалів частково зруйнованої школи в Миколаївці Донецької області. Про це повідомила у Facebook пресслужба регіонального управління ДСНС.

Російські окупанти вранці обстріляли школу в Миколаївці, де було облаштовано прихисток і ховалися мирні жителі, включно з дітьми. За попередніми даними обладміністрації, росіяни вдарили ракетою С-300.

Прихисток витримав, люди, які були в ньому, не постраждали, але одну людину після атаки не могли знайти, повідомили в ОВА. До зруйнованої будівлі школи приїхали рятувальники зі Слов'янська.

"По прибуттю встановлено, що внаслідок обстрілу (попередньо – ракетного удару) сталося часткове руйнування з першого по третій поверхи триповерхової будівлі", – ідеться в повідомленні.

Рятувальники розібрали 50 тонн конструктивних елементів будівлі та знайшли тіло загиблої 63-річної жінки. Аварійно-рятувальні роботи завершено.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого.

За словами голови Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, наприкінці серпня Збройні сили України контролювали регіон на 45%. Згодом стало відомо про деокупацію частини територій.

Кириленко щодня повідомляє про загиблих і поранених жителів області через російські обстріли.