Російська ракета влучила в житловий будинок у Київській області, в одному з районів пошкоджено 10 будинків – поліція

Ракета прилетіла в житловий будинок
Фото: ANDRII NEBYTOV / Telegram
Ворожа ракета влучила в будівлю мирних жителів одного з районів Київської області. Про це повідомив у Telegram начальник управління поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Пошкоджено дах, зруйновано частину перекриття. Поліцейські проводять огляд місця події й фіксують наслідки атаки окупантів", – ідеться в повідомленні.

За попередніми даними, постраждалих немає.

Унаслідок падіння ще однієї ракети утворилася вирва, пошкоджено нежитлові будівлі, повідомив голова обласної поліції.

За його інформацією, в одному з районів області ударом пошкоджено 10 будинків. Люди не постраждали.

Окрім того, Нєбитов опублікував відео роботи ППО, яка збила одну з ракет над областю, а також вирву на полі й фото уламків ще однієї ракети.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

15 листопада по всій Україні оголосили повітряну тривогу, повідомляли про масований запуск ракет із району Астрахані (Каспійське море).

Влучання, зокрема в об'єкти інфраструктури, зафіксовано в Києві, Хмельницькій, Рівненській, Кіровоградській, Волинській, Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській, Полтавській, Харківській областях. Українська енергосистема у критичній ситуації, у країні почалися аварійні вимкнення електроенергії, попередив заступник глави Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Мер Києва Віталій Кличко заявив про влучення у три будинки в центрі столиці, у Печерському районі. Попередньо повідомляли також про чотири збиті над столицею ракети. Відомо про одну жертву атаки.

У багатьох областях повідомляють про спрацювання систем ППО. Повітряна тривога і ракетна атака наразі тривають.

Глава Офісу президента Андрій Єрмак пов'язав атаку із ранковим виступом президента Володимира Зеленського на саміті G20.