У Мелітополі стався вибух, мер каже – окупанти "підривають одне одного"

Вибух стався у другій половині дня
Фото: ria-m.tv
12 червня у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області стався вибух, про це повідомило, посилаючись на жителів міста, місцеве видання "РІА Мелітополь", факт вибуху підтвердив під час стриму у Facebook мер міста Іван Федоров.

Вибух стався в районі вулиці Героїв України приблизно о 17.45. Після цього російські окупанти почали перевіряти автомобілі й обшукувати людей, пише "РІА Мелітополь".

Представник "головного управління МВС" Мелітополя заявив пропагандистам "РИА Новости", що вибух стався біля будівлі цього самого "управління". Окупанти спочатку повідомили про двох, а потім – про чотирьох постраждалих. "РИА Новости" опинилися на місці інциденту й опублікували відео його наслідків.

Федоров зазначив, що йому нічого невідомо про постраждалих.

"Про це треба питати у рашистів, які один одного підривають і, звичайно, будуть у цьому звинувачувати ЗСУ. Але ми чітко розуміємо, що це їхня тактика, їхня методика, а деталі, я впевнений, ми зможемо отримати досить швидко", – сказав мер.

Контекст:

Окупанти сьогодні проводили у Мелітополі "урочистості" до Дня Росії – автопробіг і концерт у парку. Обидва заходи, як пише "РІА Мелітополь", були небагатолюдними. В автопробігу взяло участь менше ніж 10 автомобілів, на концерт російських "виконавців-пропагандистів" прийшло приблизно 150 осіб, до повномасштабного вторгнення РФ в Україну міські й державні свята відвідували тисячі містян, зазначає видання.