Вакарчук: Росіяни бомблять усю Україну, ціляться в пологові будинки та будинки для людей похилого віку. Інакше, ніж нацизм ХХІ сторіччя, я все це назвати не можу

Вакарчук: Безпечно в Україні зараз не може бути ніде
Фото: Святослав Вакарчук / Facebook
Фронтмен українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який після нападу РФ на Україну побував у багатьох українських містах, виступаючи в бомбосховищах, на вокзалах, допомагаючи військовим та відвідуючи госпіталі, 22 березня в інтерв'ю виданню "Зеркало" зізнався, що наразі у країні немає місця, де можна почуватися в безпеці.

"Безпечно в Україні зараз не може бути ніде. Думати, що якщо ти перебуваєш біля лінії фронту, то в тебе більше ризиків, ніж в умовному Львові, не можна. Росіяни бомблять усю Україну, вони використовують усе, що можна. Вони стріляють по мирних цілях і звичайних людях, убиваючи жінок і дітей... Вони ціляться в пологові будинки й будинки для людей похилого віку, інакше, ніж нацизм XXI століття, я все це назвати не можу. У цей момент ти не думаєш про себе. Вважати, що з тобою хтось щось може зробити, поки йде війна за нашу незалежність, недоречно", заявив він.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)