Військовослужбовці отримали 2 тис. бронежилетів та засоби зв'язку від компанії "Метінвест"

Єгор Фірсов: Я пообіцяв писати про всіх, хто допомагає по нашому напрямку фронту
Фото: Єгор Фірсов / Facebook

У бригаду, в якій служить екснародний депутат, а зараз боєць тероборони Єгор Фірсов, надійшли 2 тис. бронежилетів, а також лопати та засоби зв'язку від компанії "Метінвест" Ріната Ахметова та Вадима Новинського. Про це Фірсов написав на своїй сторінці у Facebook.

"Я пообіцяв писати про всіх, хто допомагає по нашому напрямку фронту. Тільки що до нашої бригади надійшло дві тонни бронежилетів, лопати та засоби зв'язку від компанії "Метінвест" Ріната Ахметова. І перше, і друге, і третє – допоможе зберегти життя військовим. Це те, що було потрібно тут і зараз. Це реальна допомога, а не обіцянки чи навіть слова підтримки. Те, що цінують тут, на фронті – справи та відповідальність!" – зазначив Фірсов.

У пресслужбі "Метінвесту" повідомили, що компанія передала 400 бронежилетів бійцям Полтавської області. Загалом вона направить українським воїнам 100 тис. бронежилетів.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Компанія налагодила виробництво бронепластин, безоплатно надає їх ЗСУ, територіальній обороні, Нацгвардії та уповноваженим представникам влади. Щоб отримати амуніцію, потрібно надіслати листа за адресою smc@metinvestholding.com, у якому написати контактні дані відповідальних осіб та вкласти офіційне звернення.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну група ДТЕК бізнесмена Ріната Ахметова передала на підтримку ЗСУ, Сил територіальної оборони та на гуманітарну допомогу майже 500 млн грн.