За 40 годин читачі "Блискавки" зібрали на 500 дронів для ЗСУ 10,5 млн грн

Усі кошти, зібрані підписниками "Блискавки" на дрони-камікадзе, переказано на спецрахунок Нацбанку для підтримки ЗСУ
Фото: United24 / Twitter
Підписники "Блискавки" всього за 40 годин зібрали майже 10,5 млн грн на 500 дронів-камікадзе у співпраці із проєктами United24 і "Армія дронів". Про це повідомляють на сторінці United24 у Twitter.

"10 465 548 грн зібрали менше ніж за два дні підписники "Блискавки" на дрони-камікадзе на допомогу українським захисникам під Бахмутом. Дякуємо за підтримку!" – ідеться в повідомленні.

Усі кошти, зібрані підписниками "Блискавки" на дрони-камікадзе, переказано на спецрахунок Нацбанку для підтримки ЗСУ.

Контекст:

"Блискавка" – найбільший у Європі інформаційний Viber-ресурс, який публікує лише важливі й перевірені новини. Він є також у Twitter, Telegram і YouTube різними мовами й має загальну аудиторію приблизно 5 млн користувачів.

Читачі "Блискавки" також оперативно зібрали 10 млн грн на морський дрон для захисту українських морів від російських кораблів. І тепер у флоті морських безпілотників є дрон із символічною назвою "Блискавка".

United24 – офіційна фандрайзингова платформа з підтримки України, створена за ініціативи президента України Володимира Зеленського. У межах United24 відбувається збір коштів на "Армію дронів" для ЗСУ на запит військових.