За тиждень енергетики ДТЕК разом із ЗСУ повернули світло для 53 тис. сімей

Без світла поки що залишається 83 тиc. будинків у Донецькій області й майже понад 350 будинків у Дніпропетровській області
Фото: grids.dtek.com
За минулий тиждень, із 8-го до 14 серпня енергетики компанії ДТЕК Ріната Ахметова за підтримки Збройних сил України відновили електропостачання житла 53 тис. сімей у 83 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей. Про це йдеться в повідомленні компанії ДТЕК Ріната Ахметова.

"Лише за минулий тиждень електромонтери ДТЕК відновили постачання світла майже 45 тис. жителів області у 67 населених пунктах Бахмутського, Краматорського, Волноваського та Покровського районів Донбасу. Для більшості цих сімей електропостачання доводилося відновлювати понад 10 разів через постійні руйнування електромереж", – повідомили в енергокомпанії.

Під ворожим прицілом були Нікопольський, Синельниківський та Криворізький райони Дніпропетровської області, нагадали у пресслужбі.

"Незважаючи на це, за тиждень енергетики відновили електропостачання майже для 8,5 тис. сімей у 16 населених пунктах", – зазначають у ДТЕК.

Без світла поки що залишається 83 тис. будинків у Донецькій області й майже понад 350 будинків у Дніпропетровській області.