За відсутності газу в Донецькій області докладають максимум зусиль для відновлення електропостачання – ДТЕК

Упродовж минулого тижня ДТЕК відновив електропостачання 80 населених пунктів для майже 77 тис. споживачів у Донецькій області
Фото: ДТЕК Донецькі електромережі / Facebook

Через пошкодження газопроводів у Донецькій області електроенергія залишилася єдиним джерелом енергії. Про це повідомив виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук під час національного телемарафону, який транслює, зокрема, телеканал "Україна 24".

"На жаль, електроенергія зараз – майже єдине джерело енергії у Донецькій області. Тому що у більшості міст немає газу. Тому електроенергія критично необхідна для того, щоб люди якось виживали протягом цього часу. Ми робимо все можливе, щоб якнайшвидше відновити світло і дати людям можливість зарядити мобільні телефони, приготувати їжу", – сказав він.

Сахарук додав, що протягом минулого тижня ДТЕК відновив електропостачання у 80 населених пунктах майже для 77 тис. споживачів у Донецькій області.

Також він наголосив, що у Донецькій області без світла залишається майже 360 тис. споживачів у 260 населених пунктах.

За три місяці війни фахівці компанії ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло більш ніж 2 млн сімей, чиї будинки були знеструмлені через обстріли російських окупантів.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)