На місці аварії Boeing 737 MAX 8 в Індонезії виявили шість тіл

Лайнер 29 жовтня виконував рейс JT61 зі столиці Джакарти в місто Пангкал-Пінанг на острові Бангка-Белітунг
Фото: ЕРА

На борту літака Boeing 737 MAX 8 авіакомпанії Lion Air, який розбився в Індонезії, перебувало 178 дорослих пасажирів, одна дитина, двоє немовлят, восьмеро членів екіпажу – загалом 189 осіб. Рятувальникам вдалося дістати з води тіла шести загиблих, рятувальна операція триває.

Біля берегів Індонезії на місці аварії Boeing 737 MAX 8 авіакомпанії Lion Air виявили тіла шести загиблих. Про це заявив глава Національного пошуково-рятувального агентства Індонезії, повідомляє CNN.

За його словами, останки передали в поліцейський госпіталь у Джакарті.

Пошукова операція триватиме цілодобово.

Лайнер 29 жовтня виконував рейс JT61 зі столиці Джакарти в місто Пангкал-Пінанг на острові Бангка-Белітунг. Він зник із радарів майже відразу після зльоту. Рятувальні служби країни повідомили, що літак упав у море неподалік від острова Ява. Незадовго до втрати зв'язку літак надіслав запит на повернення в аеропорт Джакарти.

На борту перебувало 178 дорослих пасажирів, одна дитина, двоє немовлят, восьмеро членів екіпажу – загалом 189 осіб. За даними агентства dpa, рятувальники не виявили вцілілих унаслідок катастрофи літака.

В авіакомпанії Lion Air повідомили, що Boeing 737, який зазнав аварії, було виготовлено у 2018 році, авіаперевізник експлуатував його з 15 серпня.