Російський опозиціонер Жуков: У Росії є тільки один виборець. Його звуть Путін

4 липня у РФ набула чинності нова редакція конституції, яка, зокрема, зануляє строки правління Путіна
Фото: kremlin.ru

Представники російської еліти борються за увагу і прихильність президента РФ Володимира Путіна. Про це в ефірі авторської програми засновника видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона заявив російський опозиційний політик, радіоведучий Єгор Жуков.

У Росії є тільки один виборець – президент країни Володимир Путін. Про це в ефірі авторської програми засновника видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона заявив російський опозиційний політик, радіоведучий Єгор Жуков.

"Річ у тім, що в Росії, на відміну від будь-якої іншої демократичної країни, є тільки один виборець: його звуть Володимир Путін. Саме за його увагу, за його прихильність борються елітні групи, різні представники еліт. Найархетипічніший бій (зрозуміло, що це дуже приблизна категорія, але все-таки) відбувається між силовиками та системними лібералами, як їх заведено називати. Ні ті, ні інші друзями громадянського суспільства не є, але одне одного вони, утім, не люблять. Як гієни та леви, умовно", – зазначив Жуков.

Російський опозиціонер Жуков: Із "моєю" фотографією Собянін пішов до Путіна. Він сказав у бік силовиків: "Робітнички, бл...дь!" Читайте повну версію інтерв'ю

20 січня Путін подав на розгляд Держдуми проєкт закону про поправки до конституції РФ, які, зокрема, зануляють строки його правління. Документ одноголосно ухвалили в першому читанні 23 січня й остаточно затвердили 14 березня.

Із 25 червня до 1 липня в Росії проводили референдум, 77,92% учасників якого підтримали ухвалені поправки, проти них висловилися 21,27%.

3 липня Путін підписав указ, яким ввів у дію нову редакцію конституції Росії. Згідно з документом, вона набула чинності 4 липня.

Відео: Дмитрий Гордон / YouTube