Чого Україні чекати в разі приходу Трампа до влади у США, "мирний план" Джонсона, кого Гарріс номінує у віцепрезиденти. Інтерв'ю Бацман із політиком зі США Рашкіним

Рашкін говорив із Бацман про передвиборчу кампанію у США
Фото: Yuri Rashkin / Facebook

На YouTube-каналі Дмитра Гордона вийшло інтерв'ю головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман із викладачем комунікацій в Університеті Вісконсину, американським політиком Юрієм Рашкіним.

Під час інтерв'ю Рашкін говорив про те:

  • чого чекати США після того, як чинний президент країни Джо Байден покинув президентські перегони;
  • кого може номінувати у віцепрезиденти Камала Гарріс, яку Байден закликав висунути кандидатом у президенти від Демократичної партії США;
  • на що чекати Україні в разі повторного приходу до влади у США Дональда Трампа.

Також в ефірі програми обговорили "мирний план" експрем'єра Великобританії Бориса Джонсона.

"Усі у США розуміють, що це Трамп зупинив допомогу для України. Ви можете бути проти України і за Трампа. Але ви не можете бути і за Трампа, і за Україну. Це тільки в російській мові – такого більше ніде немає. Я не можу сказати, що в мене є гарні новини для України. У мене ні для кого немає гарних новин, якщо до влади знову приходить Трамп", – заявив він.

Юрій Рашкін народився в Москві. Разом із сім'єю виїхав із РФ 1988 року у віці 13 років. 2020 року "Настоящее время" повідомляло, що він – депутат окружних зборів округу Рок у штаті Вісконсин і викладач комунікацій в Університеті Вісконсину. Окрім того, Рашкін розвиває свій YouTube-канал Rashkin Report, який спеціалізується на новинах зі США російською (на канал пописано понад 91 тис. користувачів).