"Даремно ви хрюкаєте". Путін не став відповідати на запитання журналіста про дочку. Відео

Путін давав інтерв'ю ТАСС
Фото: ЕРА
Президент Росії Володимир Путін в інтерв'ю ТАСС дорікнув журналісту тим, що той не розуміє ситуації з його безпекою. Уривок з інтерв'ю оприлюднили на YouTube-каналі Andrey Karlov. Відповідаючи на запитання журналіста Андрія Ванденка про особисте життя, Путін розповідав про своїх дочок – сказав, що вони займаються наукою. Він почав говорити, що одна з дочок уже вчить дитину життя. Коли журналіст перебив його і поставив запитання, яка саме дочка, Путін не захотів відповідати, після чого Ванденко закашляв. "Даремно ви хрюкаєте", – сказав російський президент. "Я не хрюкаю, я покашлюю", – відповів йому журналіст. "І покашлювати нема чого. Ви ж не живете моїм життям, і ви не розумієте, що таке питання безпеки", – підкреслив Путін.

Про те, що в Путіна дві доньки від першого шлюбу з Людмилою Шкребньовою, ідеться на офіційному сайті Кремля. Російський президент ніколи не розповідав, чим займаються його дочки. Однак ЗМІ називають їхні нинішні прізвища – Марія Воронцова і Катерина Тихонова. Журнал The New Times 2016 року писав, що перша 2011 року з відзнакою закінчила факультет фундаментальної медицини МДУ. Після народження дочки захистила дисертацію на ендокринологічну тематику.

Тихонова, за повідомленнями ЗМІ, є керівницею центру національного інтелектуального розвитку "Иннопрактика", заступницею директора Інституту математичних досліджень складних систем МДУ. У травні 2019 року вона стала кандидаткою фізико-математичних наук.

Із першою дружиною Путін розлучився 2013 року.

Російські та західні таблоїди писали, що Путін перебуває у стосунках з російською гімнасткою Аліною Кабаєвою і що в них нібито є спільні діти.