"Ми були в сауні, плавали та проводили час разом". Прем'єрка Фінляндії перепросила за топлес-вечірку у своїй резиденції

Прем'єрці Фінляндії Марін довелося пояснювати за топлес-знімки гостей, зроблені в її резиденції у липні
Фото: EPA

Прем'єр-міністерка Фінляндії Санна Марін перепросила за "недоречну" фотографію топлес, зроблену в її офіційній резиденції. На знімку, який був зроблений у липні, але став у Фінляндії "вірусним" цього тижня, немає Марін – позують лише її гості, повідомляє 23 серпня BBC News.

На фото можна побачити двох жінок, які цілуються, – відомих інфлюенсерок, які прикривають голі груди табличкою з написом "Фінляндія". Знімок зробили у туалетах на першому поверсі, якими користуються гості.

Марін визнала, що "фото було недоречним", і перепросила.

Прем'єрка розповіла, що вечірка в її офіційній резиденції у Гельсінкі відбулася після музичного фестивалю Ruisrock у липні.

Марін зізналася, що вона та її гості були в сауні, плавали і "проводили час разом". Вона погодилася, що такий знімок не варто робити, але в усьому іншому "нічого надприродного" на вечірці не було.

Контекст:

Фінський таблоїд Iltalehti 18 серпня опублікував відео за участю Марін, яке було знято під час вечірки. На відео політикиня зафіксована серед друзів, які танцюють у компанії. Видання зазначає, що в ролику помітно відомих у Фінляндії ведучих, блогерів та колег Марін.

Політикиня заявила, що ролик зняли за кілька тижнів до публікації у приватному приміщенні, і вона шкодує, що його оприлюднили публічно. Вона зазначила, що проводила вільний час із друзями, пила легкий алкоголь і не робила нічого протизаконного.

Після публікації відео Марін здала тест на наркотики. Вона наголосила, що ніколи їх не вживала. 23 серпня з'ясувалося, що результат тесту – негативний.

У мережі сотні жінок по всьому світу викладають у соцмережах відео, як вони танцюють, щоб підтримати Марін.