Міністр сільського господарства Ізраїлю запросив жителів країни на колективну молитву про дарування дощу

Аріель анонсував акцію біля Стіни Плачу
Фото: אורי אריאל / Facebook

Користувачі Facebook порадили міністру сільського господарства Ізраїлю Урі Аріелю менше піклуватися про молитви і більше – про будівництво нових опріснювальних установок.

Міністр сільського господарства Ізраїлю Урі Аріель закликав жителів країни взяти участь у колективній молитві про дарування дощу. Запрошення, надруковане на офіційному бланку, він опублікував у Facebook 22 грудня.

Молитва відбудеться в Єрусалимі біля Стіни Плачу 28 грудня о 15.30.

Один із користувачів соцмережі на сторінці міністра прокоментував, що йому "треба менше дбати про молитви і більше – про сільське господарство, зокрема про будівництво нових опріснювальних установок".

Аріель відповів, що його відомство разом із міністерствами енергетики і фінансів просуває проект будівництва ще одного опріснювального заводу в Західній Галілеї. Окрім того, практично готовий до запуску опріснювальний завод у Сореку, який дасть додатково 250–350 млн м&³3; прісної води.

NEWSru.co.il повідомило, що 24 грудня в Ізраїлі почалися дощі, але, згідно з прогнозом метеорологічної служби, 26 грудня опади припиняться і настане сонячна погода.