Невзоров: Росіяни здатні на бунт. Ми ще багато цікавого побачимо. Ми навіть не в середині сюжету

Невзоров вважає, що в РФ може бути "смертоносний і всебічний бунт"
Фото: wikipedia.org

"Патріотична істерія", яка є зараз у Росії у зв'язку з війною проти України, може змінитися бунтом проти російської влади. Таку думку в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону висловив російський публіцист і телеведучий Олександр Невзоров.

"Я думаю, що й Росія ще запропонує багато сюрпризів. Тому що зараз ми бачимо нагнітання патріотичної істерії. Ми бачимо це "зю" всюди, ми бачимо божевільні очі, крики, несамовитість... І ось я тобі можу сказати: що сильніше все це буде, то більше буде цих літер "зю", що фанатичнішою буде віра у всемогутність [президента Володимира] Путіна і велич армії, то гіршим буде розчарування і то сильнішою буде помста тим, хто їх обдурив. Ось коли вони з'ясують, що все це було обманом... Вони здатні на бунт", – сказав він.

Російський публіцист нагадав про революцію в Росії, яка відбувалася 1917 року.

"Ми пам'ятаємо 17-й рік. І цей бунт, на жаль, не схожий ні на Французьку революцію, ні на Революцію гідності України. Це смертоносний бунт. Тому я й кажу, що ми ще багато цікавого побачимо. Ми навіть не в середині цього сюжету", – вважає Невзоров.

Невзоров: Щоб бути схожим на Путіна, російський першокласник зобов'язаний накачати пику ботоксом і навчитися влучно какати у свій портфель. Повний текст інтерв'ю

Відео: В гостях у Гордона / YouTube

Контекст:

Путін обіймає посаду президента Росії із 2000 року з перервою у 20082012 роках, коли він був главою уряду.

Згідно з останніми змінами до конституції РФ, Путін зможе взяти участь у наступних виборах президента РФ, які мають відбутися 2024 року.

24 лютого 2022 року Путін оголосив про вторгнення в Україну з метою якихось "демілітаризації" та "денацифікації" України.

За даними опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки, у лютому так звану в Росії спеціальну військову операцію підтримало 68% громадян.

Опитування "Левада-центру", проведене наприкінці серпня, засвідчило, що 48% респондентів вважає, що необхідно продовжувати воєнні дії, 44% – що треба розпочати мирні переговори.