Пономарьов: Путін прямо погрожує ядерною зброєю світу. Зараз усі на Заході розроблятимуть плани щодо його фізичного усунення

Пономарьов: Погрози застосування ядерної зброї вперше прозвучали з вуст російського президента
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com
Заявою про застосування ядерної зброї президент РФ Володимир Путін повністю себе прирівнює до міжнародного терориста Усами бен Ладена. Про це в коментарі виданню "ГОРДОН" заявив колишній депутат Держдуми РФ, бізнесмен Ілля Пономарьов.

"Путін сам заговорив про ядерну зброю і заявив фактично, що Росія робитиме все, що вважає за потрібне, і що це "не блеф". Звідси прямо випливає, що це блеф. Якщо не блеф, то не треба було це підкреслювати. Однак він прямо погрожує ядерною зброєю світу", – зазначив Пономарьов.

На його думку, такі слова Путіна змусять Захід задуматися про фізичне усунення президента РФ.

"Погрози застосування ядерної зброї вперше прозвучали персонально з вуст російського президента. Я думаю, зараз усі на Заході розроблятимуть плани щодо його фізичного усунення. В Україні, вважаю, про це і так думають. Цією заявою Путін повністю себе прирівнює до Усами бен Ладена", – резюмував Пономарьов.

Контекст:

21 вересня у своєму зверненні Путін заявив, що РФ має у своєму розпорядженні арсенал, який перевершує озброєння НАТО. "Ті, хто шантажує нас ядерною зброєю, мають знати, що роза вітрів може розвернутися в їхній бік", – сказав Путін і наголосив, що "це не блеф".

У цьому самому виступі глава РФ оголосив часткову мобілізацію. Він повідомив, що вже підписав відповідний указ і його реалізація починається від сьогодні.