Працівник похоронного бюро зробив скандальне фото з тілом Марадони. Його за це звільнили

Марадона помер у віці 60 років
Фото: ЕРА

Співробітник аргентинської похоронної компанії Pinier вирішив сфотографуватися на тлі відкритої труни з тілом легенди світового футболу Дієго Армандо Марадони. Адвокат покійного Матіас Морлі пообіцяв помститися за це.

Один зі співробітників похоронної компанії Pinier, який готував тіло легенди світового футболу Дієго Армандо Марадони до прощальної церемонії, вирішив сфотографуватися з ним, повідомив 26 листопада аргентинський телеканал TN.

Чоловік у білій сорочці з краваткою позує на тлі відкритої труни Марадони. На фото видно, як він поклав праву руку на лоб покійного. Палець своєї лівої руки співробітник бюро підняв угору.

Власник похоронного бюро Pinier попросив вибачення в родини Марадони та заявив, що співробітника звільнено. Слоган похоронної компанії звучить: "Наша турбота має значення", але фактично похоронне бюро виявилося абсолютно незахищеним, зауважили журналісти каналу.

Адвокат покійного Марадони Матіас Морлі пообіцяв у Twitter покарати співробітника похоронного бюро.

"Я особисто подбаю про те, щоб знайти мерзотника, який зробив цю фотографію, поширивши образ Дієго на смертному одрі. Усі винні в такому низькому вчинку заплатять", – написав адвокат.

Того, хто зважився на такі дії, звуть Дієго Моліна, повідомив адвокат.

"Заради пам'яті мого друга я не заспокоюся, поки не помщуся за це", зазначив Морлі.

Видання Correo Del Sur пише, що вчинок співробітника викликав обурення в соціальних мережах. Кілька людей просило покарати колишнього співробітника Pinier.

Футболіст помер уранці 25 листопада. Тіло Марадони доправили в похоронне бюро Pinier у день його смерті, повідомив канал TN. Причиною смерті легенди стала серцева недостатність, яка спричинила гострий набряк легенів і раптову смерть.

Марадоні 30 жовтня виповнилося 60 років. За свою кар'єру він виступав у клубах з Аргентини, Іспанії, Італії. За збірну Аргентини зіграв 91 матч, забивши 34 голи. У 1986 році разом із національною командою завоював золото чемпіонату світу.

Марадона – автор одного з найзнаменитіших голів у історії, який називають "Рука Бога": він забив м'яч у ворота збірної Англії у чвертьфіналі чемпіонату світу з футболу 1986 року рукою. Гол було зараховано, збірна Аргентини виграла з рахунком 2:1.