"Просто Рада Федерації йде і топиться". Невзоров розповів, як Росії уникнути революції

Невзоров: Перевороту дуже легко можна уникнути
Фото: wikipedia.org

Причина можливого перевороту в Росії – нездатність Ради Федерації керувати і "нескінченна тупість" сенаторів, уважає телеведучий та публіцист Олександр Невзоров.

Революції робить не народ, а сама влада. Про це російський телеведучий, публіцист Олександр Невзоров заявив в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", коментуючи акції протесту в Ірані.

"Нещодавно Рада Федерації (Росії. – "ГОРДОН") довго сиділа і чухала свої складчасті загривки, як би їм протистояти держперевороту. Чухала ці ріпи, доповіді писала, міркувала, скільки мільйонів має бути в Нацгвардії, є сенс на кожен гектар ставити п'ять танків чи достатньо чотирьох – ось усю цю маячню ми чули: ось протистояти вони хочуть можливому теоретичному державному перевороту", – сказав він.

Публіцист зазначив, що "цього перевороту дуже легко можна уникнути".

"Причина перевороту, про який вони говорять, – це винятково вони з їхньою нескінченною тупістю і нездатністю керувати. Є дуже простий і дешевий спосіб. Не треба чотирьох танків на гектар. Просто Рада Федерації йде і топиться. Слава богу, у Московській області досить водойм для того, щоб там розмістилися навіть зі своїм диким тоннажем усі сенатори", – заявив Невзоров.

28 грудня 2017 року в Ірані почалися наймасштабніші протягом останніх восьми років антиурядові виступи. Від влади країни вимагають побороти бідність, звільнити політв'язнів, покласти край свавіллю поліції і припинити участь у конфліктах у Ємені, Сирії та Іраку.

Під час протестів загинуло 23 людини. Силовики затримали не менше ніж 500 осіб.

3 січня іранська влада заявила про "закінчення смути".