У Підмосков'ї горів цех із виробництва керамічних плит

Горів, імовірно, цех науково-виробничого підприємства "Термокерамика"
Фото: Типичные Химки / Telegram

У російському місті Хімки Московської області зранку 11 липня загорівся цех виробництва керамічних плит. Пожежа сягнула 3 тис. м². Про це повідомило міністерство надзвичайних ситуацій країни-агресора РФ у Telegram.

У будівлі обвалилася покрівля на площі 1 тис. м&³2;. Загоряння гасило приблизно 100 пожежників, ідеться в повідомленні. Пізніше відомство повідомило, що відкрите загоряння ліквідували.  

Telegram-канал "Типичные Химки" поінформував, що пожежа в цеху виникла приблизно о 7.00, а також поширив низку відео підприємства у вогні. Там пишуть, що стовп диму було видно з усіх районів міста.

Як повідомив Zelenograd, у районі Сходня горіла будівля на вулиці Некрасова, де розташоване виробництво керамічних плит "Термокерамика". ЗМІ, посилаючись на дані МНС, написав, що всередині розташовано 30 газових балонів, які можуть провокувати появу вогню. Частину з них винесли.

Про причини інциденту, а також про постраждалих станом на зараз офіційно не повідомляли.

Контекст:

Уранці 11 липня міністерство оборони РФ відзвітувало про роботу своєї ППО по БПЛА, які вночі атакували Росію. Один із дронів нібито збили над Московською областю.