Арешти учасників протестів у Москві. Фоторепортаж

Російські поліцейські затримали безліч учасників протестів
Фото: ЕРА
Російська влада провела масові затримання учасників протестів у Москві та інших містах Росії. Серед затриманих російський політик, засновник Фонду боротьби з корупцією (ФБК) Олексій Навальний, а також усі співробітники його фонду. Інформагентство EPA опублікувало фотографії затримання активістів. За попередньою інформацією правозахисників, поліція Москви затримала 358 осіб.

Більш ніж у ста містах Росії пройшли маніфестації проти корупції в уряді. Приводом для антикорупційних мітингів стала публікація розслідування Фонду боротьби з корупцією Навального, який 2 березня оприлюднив дослідження про "корупційну імперію" Медведєва під назвою "Він вам не Дімон". У фонді стверджують, що прем'єр-міністр і його оточення створили злочинну схему, засновану на благодійних фондах, якими управляють друзі, однокурсники та довірені особи глави уряду.

Перед початком акції "Він вам не Дімон" у Москві затримали її ініціатора Навального, пізніше – всіх співробітників його фонду. За останніми відомостями правозахисників, поліція Москви затримала 358 осіб.