Наслідки обстрілу Красногорівки. Фоторепортаж

Красногорівка сильно постраждала від обстрілу
Фото: Прес-група ОТУ "Маріуполь", Прес-центр штабу АТО / Facebook

Уранці 28 травня бойовики протягом майже трьох годин обстрілювали Красногорівку Донецької області, застосовуючи реактивну систему залпового вогню, повідомила українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК). Унаслідок цього восьмеро жителів Красногорівки дістали поранення і травми, зазначили у СЦКК. Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що місцева лікарня наполовину зруйнована, постраждала школа і житлові будинки. Прес-центр штабу АТО опублікував у Facebook фотографії наслідків обстрілу, зроблені мобільною прес-групою.

28 травня вранці бойовики обстріляли житловий сектор Красногорівки.

Спостережна група української сторони Спільного центру з контролю та координації з питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін заявила, що бойовики застосували реактивну систему залпового вогню. Зазначено, що під час обстрілу поранено вісьмох мирних жителів.

У СЦКК повідомили, що обстріл орієнтовно вели із "Градів" з околиць Донецька.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.