У Києві затримали на хабарі співробітника СБУ, у його машині виявили келихи, набої і схожу на наркотики речовину. Фоторепортаж

Фото: nabu.gov.ua

24 квітня в Києві детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) затримали співробітника Служби безпеки України під час отримання ним частини хабара у розмірі $36 тис. (загальна сума становить $47,5 тис.), повідомили в НАБУ. За інформацією джерел видання "ГОРДОН", затриманий – заступник начальника сектору Лівобережного міжрайвідділу Головного управління СБУ в Києві та Київській області майор Олександр Карамушка. Він вимагав гроші у людей, які могли отримати посвідку на проживання в Україні незаконно, розповіли в НАБУ. У машині Карамушки виявили гроші, келихи, набої та речовину, схожу на наркотичну. "Страна" повідомила з посиланням на джерело, що в Карамушки знайшли кокаїн. Директор НАБУ Артем Ситник заявив, що це затримання є продовженням операції, яку департамент "К" СБУ зірвав наприкінці 2017 року.

24 квітня в Києві детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) затримали співробітника Служби безпеки України під час отримання ним частини хабара у розмірі $36 тис. (загальна сума становить $47,5 тис.), повідомили в НАБУ.