Пригожин залишається ідолом російських патріотів. Путіна необхідно відмити від його крові. Вкидання, яке перекладає всю провину на Патрушева, зроблено аж через The Wall Street Journal

Фото: Невзоров / Instagram

Сюжети всіх знаменитих оперет чудово відомі. Будь-який дурень знає, що "Весела вдова" завершиться вальс-дуетом Ганни і Деніеля, а перед цим пролунає пісенька гризеток.

Але незмінність лібретто не звільняє артистів від необхідності "страждати" у II акті, гримуватися і танцювати "як належить".

Саме так до своїх "виборів" ставиться і Путін. Результат заздалегідь відомий, але всенародну оперету має бути поставлено за всіма правилами. У ній мають бути пристрасті, інтриги, цмоки за портьєрами і фатальні листи.

Інтернетом потужно розтікається "сенсація", яка перекладає всю провину за вбивство Пригожина з Путіна на Патрушева. Для вагомості вкидання його зробили аж через The Wall Street Jornal.

Усе можна пояснити. Пригожин залишається ідолом патріотів. Путіна необхідно відмити від його крові.

Безперечно, і підготовкою, і ліквідацією Пригожина керував особисто Патрушев. Ідея усунення "кухаря" також належала саме йому.

Патрушев також ще та гадина. Він фанатик війни і гідний дуже високого ліхтаря. Але за будь-якого розкладу його ліхтар буде набагато нижчим за путінський.

Рішення збити літак "кухаря" міг ухвалити лише сам кремлівський людожер. І тільки він міг дати фатальну команду.

Джерело: Невзоров / Telegram