Знаєте, чому острови можуть віддати Японії? Кремлівським потрібне нове джерело бабла

Передання Курильських островів Японії можуть видати за чергову перемогу президента РФ Володимира Путіна, вважає російський соціолог і політолог Ігор Ейдман.

Знаєте, чому острови можуть віддати Японії? Кремлівським потрібне нове джерело бабла. Їхні кишенькові корпорації, типу "Роснефти", у важкій фінансовій ситуації. Потрібні зовнішні кредитні та інвестиційні ресурси. Без цього – хана. Західні фінансові структури більше кредитів не дають, Китай і араби теж не розбіглися. На Японію – єдина надія. Віддадуть острови, отримають від японців довгострокові кредити та інвестиції на вигідних умовах.

Подавати населенню це можуть приблизно так: "Путін домігся чергової перемоги, цього разу в цілій Другій світовій війні. Він зробив те, що не вдалося навіть Сталіну, Хрущову, Брежнєву; нарешті змусив гордих японців схилити голови перед величчю Росії й принижено підписати мирний договір. Згідно з цим договором Японія офіційно поступилася Росії Південним Сахаліном і більшою частиною великих і багатих Південно-Курильських островів, задовольнившись кількома жалюгідними, не потрібними нам, голими і малесенькими острівцями. Ура, товариші!"

Джерело: Игорь Эйдман / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора