Протасевич пройнявся симпатією до Лукашенка за лічені години після арешту. Як же легко на наших союзних теренах зробити людину щасливою!

Фото: Виктор Шендерович / Facebook

Ваше щастя...

На білоруському ТБ показали Романа Протасевича, який утік із Білорусі і якого викрали потім білоруські силовики, – і він розповів про свою симпатію до Лукашенка. (Симпатією цією він пройнявся за лічені години після арешту).

А на чеченському ТВ показали Халімат Тарамову, яка втекла із Чечні і яку викрали потім чеченські силовики, – і вона розповіла, що в неї немає на батьківщині жодних проблем, окрім власного психічного розладу. (Психічним розладом у Чечні називають сексуальну орієнтацію, яка не затверджена шаріатом, а щасливою на батьківщині дівчина почувалася вже за лічені години після потрапляння в руки до Кадирова).

Як легко зробити людину щасливою! Як багато щасливих людей живе на наших союзних теренах!

І як шкода, що ми не можемо знову зробити щасливими жителів країн Балтії та колишнього Варшавського договору! Цхінвалі тільки з кількома шматками України потішили, але це хіба масштаб для нашої щедрої душі?

Ех, не дають Росії до пуття ощасливити світ, стягують війська НАТО до наших мирних кордонів... А то ми б їх усіх навчили, як треба радіти життю.

Джерело: Виктор Шендерович / Facebook