Сигнал голосування в Раді простий: "Ви з нами не домовилися, тепер ми вас підвішуємо, і будете домовлятися за вищою ціною"

Фото: Юрий Романенко / Facebook

В Офісу президента фактично немає монобільшості й управління Верховною Радою, вважає шеф-редактор інформаційно-аналітичного порталу "Хвиля", журналіст і блогер, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко.

Показове шмагання Єрмака й Зеленського.

Прикольно спостерігати за голосуванням, як відправили Уманського і Ємця у відставку, а потім провалили призначення міністрів і бюджет. Сигнал простий: "Ви з нами не домовилися, тепер ми вас підвішуємо, і будете домовлятися за вищою ціною".

Комунікація від початку була слабкою позицією Зеленського. Спочатку комунікація із суспільством, а тепер – з елітами. Богдан розумів, як система працює, і за всієї одіозності знав, де треба підмазати, де натиснути. А Єрмак не зміг організувати комунікацію. Фактично монобільшості немає.

Управління Радою немає. Зеленський може записувати нові ролики. Ну, і напевно, пора вже думати про головний ролик, який буде починатися так: "Дорогі українці, я не впорався".

Джерело: Юрий Романенко / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора