Шоптенко опублікувала фото з мамою-невропатологинею

Шоптенко: Лікар – це покликання
Фото: lena_shoptenko / Instagram

Україська хореографка Олена Шоптенко приєдналася до флешмобу в мережі, присвяченому українським лікарям.

Українська хореографка Олена Шоптенко опублікувала в Instagram фото зі своєю мамою Тетяною Шоптенко, яка працює лікаркою-невропатологинею в одній із київських лікарень.

"Моя мама лікарка. І саме завдяки їй я точно знаю, що це не професія, а покликання", – підписала фото Шоптенко, приєднавшись у такий спосіб до флешмобу в мережі #дякуюлікарю.

У коментарях підписники назвали маму Шоптенко лікарем від бога.

"Тетяна Василівна – лікар від бога. Мені пощастило працювати в неї у відділенні", – написали колеги.

"Завжди буду вдячна саме вашій мамі за ті знання, які вона допомогла ввібрати нам, тоді ще інтернам!" – приєдналися до флешмобу підписники хореографки.

Написали під публікацією і пацієнти Тетяни Шоптенко.

моєї мами запалився лицьовий нерв, вона лежала у відділенні вашої мами. Дуже тепло відгукувалася про неї", – написали в коментарях.

Олена Шоптенко народилася 21 грудня 1987 року в Києві. Вона дворазова чемпіонка світу з бальних танців серед молоді до 21 року, чемпіонка України 2007 року в 10 танцях серед молоді до 21 року. Шоптенко – переможниця першого сезону українського проєкту "Танці з зірками" на "1+1". У 2019 році Шоптенко брала участь у проєкті "Танці з зірками" в парі з білоруським актором Олексієм Яровенком.

Шоптенко заміжня за Олексієм Івановим – співвласником бібліотеки "Ботан". У 2018 році в пари народився син. Раніше хореографка була дружиною колеги Дмитра Дікусара.