24-річна вагітна дружина 39-річного Остапчука показала живіт

Остапчук і Полтавська одружилися в березні 2024 року
Фото: poka.tya / Instagram

24-річна дружина українського ведучого й шоумена, 39-річного Володимира Остапчука, рекламістка Катерина (Остапчук) Полтавська 9 серпня розмістила в Instagram Stories свої свіжі знімки.

Подружжя Остапчуків чекає на поповнення в сім'ї. Дружина шоумена позувала у ванній перед дзеркалом. Вона знялася в рожевій спортивній кофті й засвітила частину живота.

Фото: poka.tya / Instagram

Ще на одному фото дружина Остапчука позує, напівлежачи на дивані. Вона засвітила рожевий бюстгальтер і показала живіт повністю. Поруч на дивані можна помітити тарілку зі шматочками дині.

Фото: poka.tya / Instagram

Контекст:

До знайомства з Полтавською Остапчук був одружений двічі. Обидва шлюби він називає помилками.

Першою дружиною ведучого стала українська перекладачка Олена Войченко. Другою – українська нотаріуска Христина Горняк (після реєстрації шлюбу – Остапчук). З Войченко в Остапчука є двоє спільних дітей. З Христиною Остапчук у ведучого дітей немає.

13 квітня 2023 року Остапчук перестав приховувати стосунки з Полтавською. Він розповів, що познайомився з нею в мережі під час роботи над волонтерським проєктом. 7 березня 2024 року пара повідомила, що зареєструвала шлюб. 39-річний Остапчук старший за третю дружину на 16 років.

Полтавська з 18 років працює в рекламі, співпрацювала з українською ведучою Машею Єфросиніною, а зараз займається рекламою.

Про вагітність третьої дружини Остапчук повідомив в Instagram 25 липня. У пари народиться син. Раніше про вагітність Полтавської говорила українська ведуча Міла Єрємєєва.

Для Полтавської дитина стане первістком.