Саакашвілі показав свою дочку від грузинської співачки й розповів, як вона просить нових друзів молитися за його звільнення

Саакашвілі – батько чотирьох дітей
Фото (архів 2013 року): Mikheil Saakashvili / Facebook

Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі 20 липня опублікував у Facebook фото своєї старшої дочки Еліс-Марії.

"У Еліс, якій нещодавно виповнилося чотири роки, з'явилося нове улюблене заняття – вона постійно шукає нових друзів. А після того, як потоваришує, просить виконати особливий ритуал: "Давайте разом помолимося, щоб мій тато скоріше вийшов", – розповів 56-річний Саакашвілі.

Фото: Mikheil Saakashvili / Facebook

Контекст:

Про існування своєї старшої доньки Михайло Саакашвілі повідомив у грудні 2021 року. Її мати – грузинська співачка Софо Ніжарадзе. Відомо, що артистка народила влітку 2020 року.

Окрім Еліс-Марії, у колишнього президента Грузії є молодша дочка Жасмін, матір'ю якої є народна депутатка України від партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько. Саакашвілі в листі, який 5 липня 2023 року опублікувала "Українська правда", зізнався, що ще не бачив дитини, яка народилася в Україні.

Саакашвілі офіційно одружений із Сандрою Рулофс. У пари двоє синів: Едуард (1995) і Ніколоз (2005). Ані Саакашвілі, ані його дружина про своє розлучення не повідомляли, але у вересні 2023 року Рулофс заявила, що вони вже не разом. У відповідь на це Саакашвілі сказав, що дружина є найбільшим коханням у його житті.

Зараз Саакашвілі перебуває під вартою у грузинській лікарні.