60-річний Пітт засвітився на Венеціанському кінофестивалі з 32-річною обраницею. Фото photo icon

Пітт був одружений двічі
Фото: ЕРА

Голлівудський актор Бред Пітт 1 вересня з'явився на червоній доріжці Венеціанського кінофестивалю напередодні прем'єри фільму американського режисера Джона Воттса "Самотні вовки", презентованого поза конкурсом. Фото знаменитості опублікувало агентство EPA.

60-річного актора супроводжувала його нова кохана, 32-річна ювелірна менеджерка Інес де Рамон.

People зазначає, що Пітт вибрав для прем'єри фільму, у якому разом зі своїм другом і колегою Джорджем Клуні зіграв головні ролі, простий чорний костюм від Louis Vuitton із розкльошеними штанами. Піджак він одягнув поверх сітчастої майки. Образ його супутниці створював різкий контраст із чорним ансамблем Пітта за допомогою білої сукні завдовжки до підлоги. Свій образ де Рамон доповнила блискучими сережками.

 

Контекст:

Де Рамон – колишня дружина американського актора Пола Веслі. Вони розсталися 2022 року після трьох років шлюбу, а офіційно оформили розлучення 2024-го. Чутки про роман Пітта з ексдружиною Веслі з'явилися в листопаді 2022 року, пише People.

Де Рамон закінчила Женевський університет 2013 року, здобувши ступінь бакалавра в галузі ділового адміністрування. Вона також має сертифікат тренерки зі здорового харчування від Інституту інтегративного харчування. Раніше вона обіймала посади в ювелірному відділі Christie's та у швейцарському ювелірному магазині класу люкс De Grisogono. Зараз де Рамон працює керівницею відділу оптової торгівлі американського ювелірного бренда Anita Ko Jewelry.

Пітт із 2000-го до 2005 року був одружений з американською актрисою Дженніфер Еністон. Дітей вони не мають.

У 2014 році він одружився з американською актрисою Анджеліною Джолі. Подружжя розлучилося 2019 року (заяву Джолі подала 2016-го). Вони жили в офіційному шлюбі з 2014 року. Весілля знаменитостей відбулося в маєтку Шато Міраваль (Франція). Після розлучення колишнє подружжя судилося за право опіки над своїми дітьми: Меддоксом (2001), Паксом (2003), Захарою (2005), Шайло (2006) та близнюками Вів'єн і Ноксом (2008). Перші троє – прийомні діти пари, а троє молодших – біологічні. У травні 2021 року суд ухвалив рішення про спільну опіку експодружжя над дітьми. На момент оголошення судового рішення про опіку старший син пари Меддокс досяг повноліття. У серпні 2023 року подружжя завершило розлучний процес.