Анонімна співачка Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя в новому кліпі. Відео

У пресрелізі наголошують, що всі, кого цікавила особистість Klavdia Petrivna, можуть знайти у кліпі відповідь на своє запитання
Фото надала команда артистів

Українська анонімна співачка Klavdia Petrivna 23 серпня в YouTube презентувала кліп на пісню "Орбіти", яку записала разом з українським дуетом Tvorchi.

"Цього фіта не повинно було бути, але він народився кращим, ніж ми самі могли уявити. "Орбіти" – про дві сильні та вперті особистості, які одночасно хочуть бути разом і не поступаються один одному", – ідеться в анонсі.

У пресрелізі наголошують, що відео на пісню "наповнене естетикою, харизматичною хореографією та легкою іронією. Джеффрі з Tvorchi та Klavdia Petrivna з'ясовують стосунки через танець – це дві сильні особистості, які одночасно хочуть бути разом і не поступаються один одному. Андрій із Tvorchi диригує цими божевільними емоціями".

Відеороботу зрежисував Руслан Махов, а хореографію ставила українська танцівниця Марина Кущова.

"Для колаборації Klavdia Petrivna вперше відкрила своє обличчя. Усі, кого цікавила особистість Klavdia Petrivna, можуть знайти у кліпі відповідь на своє питання. "Орбіти" стало першим відео, у якому співачка з'явилася камео. За традиційним капелюхом і вінтажними окулярами можна нарешті розгледіти… Відповідь шукайте у кліпі", – ідеться у пресрелізі.

Фото надала команда артистки

Раніше співачка знімалася, спершу повністю приховуючи своє обличчя, а потім ховала його за маскою.

Контекст:

Klavdia Petrivna стала відома після хіта "Щаслива", який випустила восени 2023 року.

Редакція Слух" із посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова в лютому писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює українська співачка Соломія Опришко. У лютому 2024 року під час церемонії нагородження лауреатів музичної премії від видання "Лірум" на сцену для отримання нагороди, присудженої Klavdia Petrivna в номінації "Дебют року", вийшла співачка Маша Кондратенко.

19 квітня 2024 року Klavdia Petrivna вперше вийшла на сцену під час сольного концерту українського артиста Артема Пивоварова. Під час виступу артистка ховала своє обличчя під капелюхом, а фігуру – під балахоном.

Українські співачки Grosu й СолоХа також стверджують, що за образом Klavdia Petrivna ховається Опришко.