Брат принцеси Уельської, яка лікується від раку, публічно звернувся до сестри: Ми разом піднялися на багато вершин. І цього разу піднімемося

Принцеса Уельська повідомила, що в неї рак
Фото: ЕРА

Джеймс Міддлтон – молодший брат принцеси Уельської Кетрін 22 березня розмістив в Instagram їхнє дитяче архівне фото, на якому їх зображено під час походу в гори.

"За ці роки ми разом піднялися на багато вершин. Як сім'я ми і цього разу піднімемося разом із тобою", – написав він.

Свій пост Джеймс Міддлтон опублікував менш ніж за годину після того, як принцеса Уельська повідомила, що в неї діагностували рак і зараз вона проходить лікування.

Фото: jmidy/Instagram

Контекст:

17 січня королівська родина повідомила, що принцесу Уельську було прооперовано за день до цього"Її госпіталізували до лондонської клініки для планової операції на черевній порожнині. Операція була успішною, очікують, що вона залишиться в лікарні від 10 до 14 днів, перш ніж повернутися додому для продовження одужання. Вона навряд чи повернеться до громадських обов'язків до Великодня", – ішлося в публікації.

Американська телекомпанія CNN із посиланням на інформацію, одержану від людей з оточення королівської родини, того самого дня повідомила, що причиною операції не є рак.

29 січня принцесу Уельську виписали з лікарні, вона повернулася додому у Віндзор. Після цього вона не з'являлася на публіці, а королівська родина мовчала про стан її здоров'я.