Дружина принца Гаррі має намір позиватися до авторів "Південного парку" після прем'єри епізоду під назвою "Тупий принц і його дурна дружина"

Люди з оточення пари розповіли ЗМІ, що дружина принца Гаррі приголомшена новою серією мультфільму
Фото: ЕРА

Дружина британського принца Гаррі Меган "засмучена і приголомшена" новим епізодом американського мультсеріалу "Південний парк" під назвою "Тупий принц та його дурна дружина". У ньому висміюють бажання вигаданого героя рудоволосого принца та його дружини – нібито до усамітнення, хоча водночас пара постійно намагається привернути до себе увагу публіки. Про це 20 лютого повідомляє видання The Spectator із посиланням на людей з оточення пари.

Не відкидають, що цей епізод може навіть призвести до судового позову. Про це королівський репортер Ніл Шон повідомив у коментарі телеканалу Fox News.

Він зазначив, що юристи принца Гаррі та його дружини Меган уже переглядають епізод, щоб побачити конкретні передумови для звернення до суду.

Контекст:

Мультиплікаційний серіал "Південний парк" висміює недоліки американської культури та поточні світові події, а також критикує безліч глибоких переконань і табу за допомогою пародії і чорного гумору.

Його випускає кабельний телеканал Comedy Central із 1997 року.

Новий епізод вийшов у середині лютого. Його героями стала подружня пара, яка приїжджає до нового міста з бажанням усамітнитися й уникнути уваги преси, але водночас ходить на інтерв'ю та всіляко привертає до себе увагу.

На самому початку серії автори підкреслили, що всі герої вигадані, а їхні збіги з реальними людьми випадкові. Проте таблоїди The Sun і The Daily Mail пишуть, що прототипами пари є британський принц Гаррі і його дружина Меган, які 2020 року переїхали з Великобританії до США.

Одним із таких збігів, зазначають у публікаціях, є те, що рудоволосий принц у мультфільмі просуває свою книжку під назвою Waaagh, яка схожа на нещодавно видані принцом Гаррі мемуари Spare.

Після низки пригод герой мультфільму йде від своєї дружини.