Дурнєв: Деякі битви з росіянами ви можете вигравати навіть сидячи на дивані, доки ЗСУ знищують їх на передовій

Дурнєв: Кожен може бути воїном України, маючи свою індивідуальну зброю
Фото: aleksey_durnev / Instagram
Український блогер Олексій Дурнєв 15 вересня в Instagram розповів, як можна наблизити перемогу України у війні проти російського агресора.

"Шановні, сьогодні кожен українець – воїн! Ми боремося зі злом не за землі й кордони, а за право існування нашого народу. Втішно бачити, як багато людей досі не втрачають запал і роблять немислиме заради наближення нашої перемоги. Стало зрозумілим, що буквально кожен може бути воїном України, маючи свою індивідуальну зброю", – написав він.

Дурнєв зазначив, що деяким людям соромно, що вони зараз не на фронті, а у порівняно безпечному місці – у кафешці або в офісі.

"Але ж ви тут, без автомата, проте не без можливості лупнути противника. Війна має безліч фронтів. Розумною головою і вправними руками ваші ресурси і таланти можна перетворити на важку зброю проти ворога. Це може бути будь-що: сплетена вами маскувальна сітка, допис у Twitter із відміткою іноземного політика, гроші, трансформовані в донати, Javelin, із якого ти стріляєш по російському танку, державна робота, приготовлена їжа для військових чи переселенців, організація мітингу чи івенту для дітей, верстка важливого інформаційного поста для Instagram. Деякі битви з росіянами ви можете вигравати навіть сидячи на дивані, доки наші ЗСУ знищують їх на передовій", – заявив він.

Телеведучий наголосив на тому, що потрібно вибрати зброю, якою можна вдало користуватися, і "з усієї своєї козацької сили "лупайте сю скалу", щоб у них аж іскри з очей сипалися".

Дурнєв додав, що потрібно знайти свою суперсилу і спрямувати її на наближення перемоги України, відновлення справедливості й територіальної цілісності країни.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Дурнєв 24 лютого засудив напад РФ на Україну, закликавши населення Росії зупинити свого президента Володимира Путіна.

Телеведучий закликав підписників наближати перемогу своїми силами, приділяючи хоча б пів години на день добрим справам.