"Я критикую батька її дитини". Otoy розповів, як реагує Горова на його висловлювання на адресу Потапа

Потап з осені 2023 року живе за кордоном
Фото: realpotap / Instagram

Український репер Otoy (В'ячеслав Дрофа) в інтерв'ю, яке 15 серпня опублікували на YouTube-каналі "Українська правда", розповів, як реагує українська продюсерка Ірина Горова, що він критикує її колишнього чоловіка, українського шоумена Потапа.

"Ти зараз працюєш з Ірою Горовою. Це колишня дружина Потапа. Ти часто критикуєш Потапа. А Іра якось реагує на твою критику?" – запитав у співака журналіст.

"По-перше, в Іри з Олексієм дитина. І це означає, що я критикую батька її дитини. Ти можеш бути батьком, матір'ю, ким завгодно, але якщо ти робиш якусь дичину, ти робиш дичину. І що може сказати людина, яка була максимально близькою до тебе, якщо ти реально це робиш? Ніяк не реагує. А як вона може відреагувати?" – відповів репер.

За словами Otoy, він не "сліпо хейтить" Потапа, а критикує за ті ситуації, які його не влаштовують.

"А що ти скажеш на такі висловлювання, якщо вони є абсолютно підставними? Ми з Іриною друзі перш за все. А для мене дружба – це про відвертість. І ми відверті у нашому спілкуванні", – підсумував Otoy.

 

Контекст:

Otoy послідовно критикує Потапа. У лютому 2023 року він негативно висловився про пісню Потапа, присвячену дівчині, яка "дві ночі волонтерила з бійцями". Репер наголосив, що композиція Потапа знецінює зусилля волонтерів.

Потап на момент повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну був в Іспанії. Протягом кількох місяців артист активно публікував у своєму мікроблозі правду про злочини російських окупантів в Україні, але згодом різко припинив розміщувати такі публікації. Український продюсер Михайло Ясинський припустив, що Потапу могли погрожувати люди з РФ. Восени 2023 року про ймовірні погрози Потапу з боку росіян говорила також українська співачка Оля Полякова.

З осені 2023 року артист живе за кордоном. Як саме він виїхав з України під час воєнного стану, артист не каже. Про найгучніші "зашквари" Потапа можна почитати тут. Сам артист називає "зашквари" своїм фірмовим стилем.