"Я молода і не повинна бути одна". Колишня дружина Павліка вперше показала свого нового коханого, із яким познайомилася в мережі. Фото

Созаєва: Буду відвертою – якби була самотня, мені було б дуже важко
Фото: Лора Созаева / Facebook

Колишня дружина українського артиста Віктора Павліка, танцівниця Лора Созаєва познайомилася зі своїм новим обранцем на ім'я Костянтин на сайті знайомств іще до початку повномасштабної війни. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 27 липня опубліковано на сайті Oboz.ua.

За словами Созаєвої, вона вважає свого нового обранця "ідеалом для жінки".

Фото: obozrevatel.com

"Дуже правдива, чесна і патріотична людина. Людина слова, я б сказала. Тобто це, мабуть, абсолютний ідеал для жінки. А ще – хороший господар. Буду відвертою – якби була самотня, мені було б дуже важко. Наразі зі мною чоловік, який вселяє надію. До речі, дуже обізнаний в історії, увесь час розповідає мені про минуле України, що все йде по колу і нам не можна повертатися до того стану – лягати під Москву, треба позбутися тієї меншовартості. Тому так, якби не кохана людина поряд, було б дуже важко", – описала свого обранця Созаєва.

Вона не відкинула, що в майбутньому вийде за Костянтина заміж.

"Я – жінка молода! Знаєте, напевно, у цьому плані я самовпевнена, тобто дуже вірю в себе, що я хороша людина і не повинна бути одна. Можливо, іншій людині комфортно самій, а в мене взагалі нікого немає. Тому мені потрібно спілкуватися, комусь розповідати свої новини, із кимось жартувати. Мені потрібна пара",– зазначила ексдружина Павліка.

Контекст:

Созаєва – третя дружина Павліка. У шлюбі з артистом вона прожила 25 років . 1999 року Созаєва народила сина Павла. Він помер у серпні 2020 року після боротьби з раком.

Навесні 2021 року Созаєва розповіла про невдалі стосунки із чоловіком, який запросив її на побачення, а сам не прийшов. "Ось написав мені чоловік, запросив на каву, домовилися, де... І зник... Не прийшов, не попередив... Не перепросив... Так він чинив і раніше, але тоді я шукала виправдання – зайнятий, непереборні перешкоди... Такий характер", – зізналася тоді колишня дружина Павліка.

Про свого нового обранця Созаєва вперше розповіла навесні 2024 року.

За словами танцівниці, після смерті сина вона планувала стати монахинею, але зареєструвалася на сайті знайомств. "Реєструюся – і знайомлюся із чоловіком. І вмить усе змінюється. Тому що він оточив мене спокоєм, упевненістю, тонким гумором, глибоким розумом. Вірністю. Любов'ю. Стіна з усіх боків. І я заспокоїлася", – розповіла вона тоді.