"Я вже мілфа". Ексдружина Остапчука висловилася про свій вік і спілкування з молодшим чоловіком

Остапчук: Дай бог, у 57 теж так!
Фото: kristygor / Instagram

Українська блогерка й колишня нотаріуска, 37-річна Христина Остапчук в Instagram Stories 21 серпня розповіла, як до неї залицявся 29-річний чоловік.

"В один із днів зі мною познайомився хлопець, у закладі було дуже шумно. Коли він запитав, скільки мені років, я сказала 37. Він сказав, йому 29", – розповіла Остапчук.

Вона зазначила, що цей чоловік був "класний, але молодий".

"Ми продовжували переписуватися всі дні, зустрілися ще на пляжі потім. І тут в один з останніх днів ми заговорили про стосунки між чоловіками й жінками, і я кажу йому: "Тобі точно потрібна дівчина молодша, я вже мілфа точно для тебе". А він мені такий: "Та в нас усього різниця два роки. Тобі 27, мені 29!" – розповіла вона.

Фото: kristygor / Instagram

Остапчук додала, що їй варто змінити паспорт, оскільки ніхто не дає їй реального віку.

"От це кайф. Дай бог, у 57 теж так!" – написала вона.

Ексдружина Остапчука додала, що не використовувала навіть ботоксу.

Фото: kristygor / Instagram

Контекст:

Христина Остапчук (Горняк) стала відомою після того, як навесні 2020 року український ведучий Володимир Остапчук відрекомендував її як свою нову дівчину. З першою дружиною, українською перекладачкою Оленою Войченко, ведучий розлучився в березні 2020 року.

Восени 2020 року Остапчук одружився з Горняк, а за два роки вони оформили розлучення.

Христина Остапчук зараз не афішує свого особистого життя. Володимир Остапчук після розлучення одружився втретє. Його новою дружиною стала українська блогерка Катерина Полтавська, яка зараз чекає на дитину.