Третя дружина Остапчука пояснила, чому уникає спілкування з його дітьми від першого шлюбу

До знайомства з Полтавською Остапчук був одружений двічі
Фото: stories.wedding.agency / Instagram

Українська блогерка Катерина Полтавська уникає спілкування з дітьми свого чоловіка, українського ведучого Володимира Остапчука. Про це вона повідомила 29 травня, відповідаючи на запитання підписників у Instagram Stories.

"Хто не знає, у Вови двоє дітей від першого шлюбу: Емілії 11 років скоро, а Евану – шість років. Вони живуть у Канаді. Я з ними жодного разу не бачилася, тому ні, не вважаю, що наразі я маю втручатися в їхній особистий простір. Дитяча психіка дуже вбирає в себе подібні знайомства, тому нехай підростуть і самі вирішують", – відповіла вона.

Скріншот: poka.tya / Instagram

Контекст:

До знайомства з Полтавською Остапчук був одружений двічі. Обидва шлюби він називає помилками.

Першою дружиною ведучого стала українська перекладачка Олена Войченко. Другою – українська нотаріуска Христина Горняк (Остапчук після реєстрації шлюбу). З Войченко в Остапчука є двоє спільних дітей. Із Христиною Остапчук у ведучого дітей немає.

13 квітня 2023 року Остапчук перестав приховувати стосунки з Полтавською. Він розповів, що познайомився з нею в мережі під час роботи над волонтерським проєктом. 7 березня 2024 року пара повідомила, що зареєструвала шлюб. Остапчук старший за третю дружину на 16 років.

Полтавська з 18 років працює в рекламі, співпрацювала з українською ведучою Машею Єфросиніною, а зараз займається рекламою.