"Її серце розбите". Лопес подала на розлучення з Аффлеком за два роки після весілля. Названо точну дату їхнього розставання

17 липня 2022 року Лопес та Аффлек таємно зареєстрували шлюб
Фото: ЕРА

Американська актриса Дженніфер Лопес 20 серпня подала на розлучення після двох років шлюбу зі своїм колегою Беном Аффлеком. Про це 21 серпня повідомляє ВВС, посилаючись на судові документи, які опинилися в розпорядженні редакції.

Повідомляють, що актриса подала документи про розлучення до суду округу Лос-Анджелес (США). У матеріалах справи йдеться про те, що Лопес або її адвокат мають повідомити Аффлека, надіславши йому копію заяви про розірвання шлюбу.

Суд дав Лопес 60 днів на подання фінансової декларації, а в Аффлека буде ще 60 днів після того, як вона надасть свою інформацію, щоб зробити те саме. У заяві вказано, що якщо хтось з акторів не надасть або не оновить фінансової інформації, це може спричинити накладення судом санкцій.

Як зазначає People, у судових документах зазначено, що датою їхнього розставання є 26 квітня. Люди з оточення актриси в коментарі таблоїду повідомили, що Лопес "дуже старалася, щоб усе вийшло, і її серце розбите".

TMZ пише, що Лопес, імовірно, не випадково подала документи на розлучення в день весільної церемонії, яку вони з Аффлеком провели у штаті Джорджія.

Контекст:

Лопес та Аффлек були заручені 2002 року, їхнє весілля було заплановано на вересень 2003 року, але за день до офіційної церемонії стало відомо, що актори розсталися. У пресі пару називали Bennifer, поєднавши імена акторів одним словом.

Офіційно Лопес підтвердила поновлення роману з Аффлеком у липні 2021 року, у свій 52-й день народження, опублікувавши фото поцілунку в Instagram.

17 липня 2022 року Лопес та Аффлек таємно зареєстрували шлюб. Для кожного він став другим. Після заміжжя актриса взяла прізвище чоловіка. За місяць пара запросила гостей на весільну церемонію, яка відбулася в маєтку Аффлека у штаті Джорджія.

Упродовж останніх кількох місяців ЗМІ писали, що подружжя переживає складний період у своїх стосунках.