Кацуріна під час прогулянки Львовом разом із Dantes стала жертвою кетколінгу

Dantes перестав приховувати свої стосунки влітку 2022 року
Фото: novy_channel / Instagram

Дівчина українського співака Dantes, українська дизайнерка Даша Кацуріна під час прогулянки Львовом стала жертвою кетколінгу. Про це співак розповів 10 червня в ефірі каналу М1.

"Ми по Львову гуляли. Тип якийсь дав по дупі Даші", – розповів артист.

За словами співака, ця людина потім удала, що нічого не сталося. Про свою реакцію співак згадувати не став.

"Він потім такий: "Та, мала, заспокойся". І це теж називається кетколінг. І взагалі такі штуки в нас вважаються нормою. І я в дитинстві так само поводив себе, просто ти не вмієш по-іншому. Тобі потім пояснюють, що за косички смикати не прикольно, – зізнався він. – І дівчата часто пробачають".

За словами Dantes, тільки зараз він усвідомив, що така поведінка є неприпустимою.

Контекст:

Кацуріна й Dantes перестали приховувати свої стосунки влітку 2022 року. Раніше Кацуріна була заміжня за українським ресторатором Михайлом Кацуріним, а Dantes був у шлюбі з українською співачкою Надею Дорофєєвою.

Після розставання з Dantes Дорофєєва зізналася, що зустрічається із чоловіком Кацуріної. 13 липня 2023 року Дорофєєва повідомила, що вони одружилися.

У Кацуріних є двоє дітей: донька Олександра (2016) і син Іван (2021).

Кетколінг – форма вуличних домагань, коли незнайома людина вигукує на адресу жертви щось небажане чи принизливе в публічному місці. Здебільшого такі коментарі чи дії мають сексуальний підтекст.