Колишня дружина бізнесмена Ярославського розповіла про особисте життя після розлучення

За словами Марини Ярославської, вони із чоловіком розлучилися навесні 2022 року
Фото: marinka / Instagram

Ексдружина українського бізнесмена Олександра Ярославського, блогерка Марина Ярославська, яка проживає в Лондоні (Великобританія), 11 серпня, відповідаючи на запитання фоловерів в Instagram Stories, розповіла, як склалося її особисте життя після розлучення із чоловіком.

"Марино, ви у стосунках зараз?" – запитали в неї підписники.

"Думаю, багато хто помітив, що зараз узагалі багато чого змінилося у світі, і ті опори, на чому раніше трималися стосунки, більше не підходять, – відповіла вона. – Зараз я у стосунках із собою, і це чудовий час".

Фото: marinka / Instagram

Контекст:

Марина Свентицька народилася в Ізюмі Харківської області. З Ярославським познайомилася 2004 року. Після 12 років спільного життя Ярославський освідчився Марині. Весілля наречені зіграли в Лондоні.

Для Ярославського цей шлюб став третім. У пари троє дітей – син і дві доньки. Різниця у віці між колишнім подружжям становить 29 років.

10 лютого 2022 року після резонансної ДТП Ярославський покинув країну. Улітку його пресслужба повідомила, що він повернувся в Україну. Свого місця перебування зараз бізнесмен не афішує. У вересні 2023 року "Українська правда" писала, що Ярославський має британське громадянство, а сам він проживає у Великобританії.

20 квітня 2023 року Ярославська заявила, що вони із чоловіком розлучилися приблизно рік тому. Увесь цей час вона перебувала за кордоном, мандруючи європейськими країнами. Причини розлучення вона не розголошувала.